Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O selecție a celor mai importante momente ale săptămânii: Moldova timp de 7 zile

Abonare
Sputnik Moldova oferă cititorilor cele mai strălucitoare și emoționante fotografii realizate de corespondentul nostru în ultimele zile.

În această săptămână s-au derulat evenimente semnificative pentru țară, dar și pentru Capitala acesteia; Obiectivul aparatului de fotografiat a corespondenților Sputnik Moldova au surprins mai multe dintre acestea.

Istoria „Moldova Film”, înregistrarea candidaților la alegerile prezidențiale, școala în timpul pandemiei și multe altele - în fotoreportajul nostru.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

© Sputnik / Mihai Caraus„Moldova Film” este un studio național de film de lungmetraj și documentare, fondat în 1952. Până în 1982, compania a produs 120 de lungmetraje și 800 de documentare.
История Молдова фильм - Sputnik Moldova
1/7
„Moldova Film” este un studio național de film de lungmetraj și documentare, fondat în 1952. Până în 1982, compania a produs 120 de lungmetraje și 800 de documentare.
© Sputnik / Mihai CarausLa studioul de film, printre alții, au debutat în cinematografie regizorii Emil Loteanu și Piotr Todorovski (în calitate de cameraman), unul dintre primele lor roluri fiind interpretat de actorii Tatiana Vasilieva (Mark Twain împotriva, 1975) și Mihail Boiarski (Bridges, 1974). Celebrul compozitor moldovean Eugen Doga a scris muzica pentru multe filme ale studioului de film.
История Молдова фильм - Sputnik Moldova
2/7
La studioul de film, printre alții, au debutat în cinematografie regizorii Emil Loteanu și Piotr Todorovski (în calitate de cameraman), unul dintre primele lor roluri fiind interpretat de actorii Tatiana Vasilieva (Mark Twain împotriva, 1975) și Mihail Boiarski (Bridges, 1974). Celebrul compozitor moldovean Eugen Doga a scris muzica pentru multe filme ale studioului de film.
© Sputnik / Mihai CarausÎn noiembrie, în Moldova vor avea loc alegeri prezidențiale: începând cu 11 septembrie 2020, au depus actele 13 candidați. Actualul șef de stat, Igor Dodon, și-a anunțat și el intenția de a candida la funcția de președinte. El candidează pentru un al doilea mandat la șefia statului.
Цик Игорь Додон - Sputnik Moldova
3/7
În noiembrie, în Moldova vor avea loc alegeri prezidențiale: începând cu 11 septembrie 2020, au depus actele 13 candidați. Actualul șef de stat, Igor Dodon, și-a anunțat și el intenția de a candida la funcția de președinte. El candidează pentru un al doilea mandat la șefia statului.
© Sputnik / Mihai CarausChișinăul de la înălțimea zborului de pasăre, parcul "La izvor".
Город Кишинев - Sputnik Moldova
4/7
Chișinăul de la înălțimea zborului de pasăre, parcul "La izvor".
© Sputnik / Mihai CarausOrașul nostru
Город  - Sputnik Moldova
5/7
Orașul nostru
© Sputnik / Mihai CarausO zi din viața unui elev pe timp de pandemie
Один день ученика в пандемии - Sputnik Moldova
6/7
O zi din viața unui elev pe timp de pandemie
© Sputnik / Mihai CarausO zi din viața unui elev pe timp de pandemie
Один день ученика в пандемии - Sputnik Moldova
7/7
O zi din viața unui elev pe timp de pandemie
Fluxul de știri
0