Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Este interzis să facem asta până pe 30 septembrie: Decizia CNESP

© Sputnik / Mihai CarausMedicina
Medicina - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a actualizat listă măsurilor restrictive până la data de 30 septembrie.

Chișinău, 12 sept – Sputnik. Acces interzis la terenurile de joacă pentru copii, terenuri sportive, parcuri de distracții și zone de agrement cel puțin până la data de 30 septembrie. O decizie în acest sens a fost luată de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică. Asta în timp ce CNESP a decis reluarea unui șir de întruniri care presupun grupuri de până la 50 de persoane.

Tot până la 30 septembrie se interzice aflarea în locurile publice, păduri, parcuri, alei, plaje etc., în grupuri mai mari de 3 persoane. 

маски - Sputnik Moldova
Societate
Starea de urgență în sănătate publică se prelungește: Ce s-a schimbat

Respectarea distanței sociale/fizice de un metru rămâne a fi obligatorie, indiferent de numărul de persoane prezente în locurile publice.

La fel, Comisia a decis că persoanele trecute de 63 de ani nu au voie în continuare să se afle în afara domiciliului și în spațiile publice fără necesitate stringentă.

Se suspendă în continuare activitatea cluburilor de noapte, discotecilor, ringurilor de dans, disco-barurilor, karaoke, etc.. De asemenea, instituțiile teatrale, cinematografele, sălile de concerte, nu pot organiza și desfășura activități cu prezența spectatorilor în incinta instituțiilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0