Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sute de automobile trase pe dreapta de polițiști: Vezi motivul

© Sputnik / Anatolii KiriakInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți șoferi au avut nenorocul de a intra în vizorul polițiștilor. Aceștia au fost trași pe dreapta - iată motivul.

CHIȘINĂU, 12 sept – Sputnik. Aproximativ 350 de automobile au trecut prin filtrul polițiștilor în doar cinci ore. Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri în cadrul unei operațiuni de verificare. Astfel, reprezentanţii Secției monitorizare și documentare a traficului rutier, în comun cu echipele mobile de patrulare, au format un cordon la intrarea în Măgdăcești, iar șoferii nedisciplinați au fost documentaţi de inspectorii de patrulare pentru diverse încălcări rutiere comise anterior.

Poliție - Sputnik Moldova
Societate
Noapte albă în sudul țării: Poliția a organizat filtre rutiere - ce au pățit unii șoferi

”Dintre aceștia, 76 de şoferi au fost documentaţi pe loc. Mai mult de jumătate dintre ei au depășit limita de viteză, urmați de cei care nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră. Unii nu aveau asupra sa permisul de conducere, iar alții exploatau vehiculul cu defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie sau au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor”, informează Inspectoratul Național de Securitate Publică.

Astfel de filtre au loc cu regularitate, iar Poliția Națională reiterează că vor fi desfășurate, în permanență, acțiuni de disciplinare a conducătorilor auto și sporirea siguranței în traficul rutier.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0