Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un polițist de la Ciocana a fost reținut de ofițerii CNA: Iată ce mită a luat

© Sputnik / Rodion ProcaBani mită corupţie
Bani mită corupţie - Sputnik Moldova
Abonare
Un ofiţer de sector din cadrul Inspectoratului de Poliţie Ciocana a fost reţinut de ofițerii CNA şi procurorii anticorupţie. Acesta este suspectat de corupere pasivă şi a fost prins în flagrant în momentul în care a primit 4 mii de lei mită.

CHIȘINĂU, 11 sept - Sputnik. Potrivit CNA, polițistul a fost denunțat de către un tânăr, care a declarat că omul legii i-ar fi cerut 4 mii de lei ca să nu-i întocmească un proces-verbal cu privire la unele nereguli, depistate în activitatea acestuia. 

Coruptuie - Sputnik Moldova
Societate
În Chișinău trebuie să dai mită și pentru un loc în cimitir: Val de percheziții astăzi
Acum două zile, polițistul a fost denunţat, iar astăzi a fost prins de ofițerii CNA și procurorii anticorupție în momentul când primea banii. Reţinerea a avut loc chiar în biroul de serviciu al omului legii. Acesta a predat benevol mijloacele financiare. Poliţistul urmează să fie plasat în izolator pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost iniţiată o urmărire penală pentru corupere pasivă. Dacă va fi găsit vinovat, ofiţerul riscă până la 10 ani de puşcărie, amendă penală şi privarea de dreptul de a ocupa funcţii publice pentru o anumită perioadă de timp.

CNA precizează că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile a instanţei de judecată.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0