Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Igor Dodon îi răspunde lui Andrian Candu: Cum a comentat acuzațiile la adresa sa

© Photo : Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a răspuns la acuzațiile liderului PRO Moldova, Andrian Candu, care l-a învinuit de mai mu

CHIȘINĂU, 11 sept- Sputnik. Președintele Igor Dodon a fost rugat să comenteze afirmațiile lui Andrian Candu, care a spus că șeful statului nu doarme nopțile gândindu-se că, dacă pierde alegerile, va trebui să plece din țară pentru așa-zisele abuzuri comise. Igor Dodon susține că Andrian Candu a mai făcut acuzații nefondate în ultimii ani. 

Андриан Канду - Sputnik Moldova
Politică
Andrian Candu candidează la prezidențiale din partea PRO Moldova
”El a făcut multe declarații, acum doi ani spunea că Igor Dodon nu va felicita moldovenii de Revelion, mai nu-și dădea capul la tăiat. Apoi a spus că Dodon nu ajunge la prezidențiale, pun mâna pe masă, după care zicea că îmi va rupe degetele. Și-a rupt Andrian altceva. Și eu și familia dormim foarte liniști, nu am încălcat legea, nu suntem ca cei care au uzurpat puterea în stat mai mulți ani. Dar și ei vor răspunde, totul la timpul lor”, a declarat președintele Igor Dodon. 

Șeful statului l-a îndemnat pe liderul grupului Pro Moldova, Andrian Candu, să se abțină de la astfel de declarații. 

”Eu înțeleg aceștia care și-au dus familia peste hotare. Ei sunt aici la ”zarabotka”, aici fac bani, dar familiile acolo. Luau banii din țară și cumpărau acolo castele. Eu lucrul acesta nu l-am făcut. Eu trăiesc aici cu familia mea. Noi luptăm ca toți să trăiască bine, nu unul ca ”țariocul”, iar altul să nu aibă ce mânca. Vom face tot posibilul ca lucrurile să se schimbe anume în așa direcție și pentru asta am rămas în țară”, a mai spus Igor Dodon. 

Șeful statului a dezvăluit că a avut multe propuneri de a merge peste hotare pentru a ocupa funcții înalte, însă a rămas în țară pentru a îmbunătăți viața cetățenilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0