Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident teribil în apropiere de Kiev: Sunt cel puțin cinci morți și 20 de răniți

© Sputnik / Miroslav Rotariimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Un grav accident rutier s-a produs astăzi în apropiere de capitala Ucrainei. Două camioane, un microbuz și un autoturism s-au ciocnit violent între ele. Sunt numeroase victime.

CHIȘINĂU, 11 sept - Sputnik. Cel puțin cinci oameni au murit, iar 20 au fost răniți în timpul unui cumplit accident rutier produs în raionul Borispol din regiunea Kiev, informează Korrespondent.net, care face referire la surse din poliție. 

Авария в центре Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Tragedie în urma unui accident rutier: Un adolescent a murit, iar altul se află la spital

S-au ciocnit violent două camioane, un microbuz și un autoturism 

"Potrivit datelor preliminare, șoferul unui DAF FT95, care se deplasa spre capitală, s-a ciocnit cu un Mercedec-Benz 1320, după care a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu încă două vehicule, și anume cu un Mercedes-Benz Sprinter și un VAZ", menționează poliția. 

În urma coliziunii, cinci persoane au fost ucise, iar 20 au fost rănite. Medici, salvatori și o echipă de a poliției au venit la fața locului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0