Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul și-a reluat activitatea: Deputații s-au întrunit în prima ședință

© Sputnik / Miroslav RotariЗдание парламента
Здание парламента - Sputnik Moldova
Abonare
După ce ieri Biroul Permanent al Parlamentului a stabilit data primei ședințe a Legislativului, astăzi deputații au revenit în sala de plen.

CHIȘINĂU, 10 sept – Sputnik. Deputații și-au reluat de astăzi activitatea în sala de ședințe a Parlamentului. Asta după ce din 1 septembrie aceștia au muncit în cadrul comisiilor de profil.

Заседание парламента РМ – вотум недоверия правительству Санду / Ședința Parlamentului RM – Moțiunea de cenzură - Sputnik Moldova
Politică
Deputații chemați la Parlament: Ce urmează să decidă

La prima ședință și-au anunțat prezența 95 din cei 101 de deputați. Tradițional, la prima ședință de la începutul fiecărei sesiuni, parlamentarii onorează Imnul și Drapelul de Stat al Republicii Moldova. În debutul ședinței, președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi le-a urat deputaților spor la muncă pentru această sesiune. Ședința este în plină desfășurare.

Legislatorii sunt la prima procedură de desfășurare a ședinței, cea de aprobare a ordinii de zi pe care în mod special sunt incluse proiecte parvenite de la Guvern.

Ca și în cazul altor ședințe, au parvenit și alte propuneri la ordinea de zi. Acum deputații trebuie să decidă care dintre chestiuni vor fi incluse pe agendă și care nu. Sputnik Moldova va urmări ședința și va informa publicul despre deciziile legislatorilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0