Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Viorica Dumbrăveanu s-a tratat de COVID-19: A convocat o ședință

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaViorica Dumbrăveanu
Viorica Dumbrăveanu - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, s-a tratat de COVID-19. Informația a fost confirmată de Sputnik Moldova de consilierul în domeniul comunicării al instituției, Cristina Stratulat.

CHIȘINĂU, 9 sept - Sputnik. Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, s-a tratat de COVID-19. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de consilierul în domeniul comunicării, Cristina Stratulat. Ministrul a convocat astăzi în ședință responsabilii de implementarea proiectului Băncii Mondiale „Răspuns de urgență la COVID-19 în Republica Moldova”.

Anterior, Viorica Dumbrăveanu a anunțat că a fost testată pozitiv cu COVID-19. Atunci, oficialul a precizat că este greu, atât moral, cât și fizic să fii bolnav. Ministrul a scris o postare pe Facebook și a anunțat despre faptul că este infectată cu coronavirus. Asta după ce în spațiul public au apărut mai multe informații că ea ar fi fost testată pozitiv. 
Astăzi și viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a anunțat pe Facebook că s-a vindecat de COVID-19 și își reîncepe activitatea în cadrul Guvernului. 
„După o perioadă de încercare și proprie experiență a infectării cu Covid-19, țin să menționez că mi-am reluat activitatea la Guvern”, declară Cristina Lensic.

Cristina Lesnic a ținut să le mulțumească medicilor pentru efortul depus în tratarea bolii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0