Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO: Revoltător - Un medic și un felcer din Bălți au mers băuți la o chemare

© Sputnik / Anatolii KiriakAmbulanță
Ambulanță - Sputnik Moldova
Abonare
Beți criță în timpul orelor de muncă. Așa au fost surprinși noaptea trecută un medic și un felcer din Bălți care au venit să acorde ajutor medical unei gravide. Reprezentanții Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească au venit cu o reacție.

CHIȘINĂU, 9 sept - Sputnik. Imaginile video în care un gajat de la Ambulanță nu poate lega două vorbe în momentul în care a venit să acorde ajutor medical unei gravide au fost publicate pe internet. Cazul a avut loc noaptea trecută în orașul Bălți. Din filmuleț se vede că felcerul a fost luat la rost de către niște trecători. 

”Tinere, tu nu poți vorbi nici la telefon. Ei! Ați fost solicitați de o gravidă. Ești beat, ce ai băut acolo? El abia se ține pe picioare. Nu trebuie să beți alcool la locul de muncă”, a fost admonestat felcerul. 

Solicitați să comenteze cazul, reprezentanții Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească au declarat pentru Sputnik Moldova că felcerul care apare în imagini lucrează într-un spital privat din Bălți. 

”Acest tânăr a fost angajatul nostru, însă anul trecut a fost concediat pentru că a fost prins în stare de ebrietate la serviciu. Se pare însă că nu și-a învățat lecția”, a declarat Boris Golovin, directorul Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească. 

La fața locului a ajuns aseară și poliția, iar gravida a chemat alt echipaj medical care a transportat-o la spital. Oamenii legii ne-au spus că în stare de ebrietate era și medicul de pe ambulanță. 

” Poliția a fost chemată la fața locului. S-a stabilit că șoferul ambulanței nu era băut, însă felcerul și medicul erau în stare de ebrietate. Poliția a inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele acestui caz”, a declarat Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al inspectoratului de Poliție din Bălți. 

Deocamdată, reprezentanții clinicii private în care activează felcerul și medicul nu au comentat cazul. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0