Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Incredibilul Ronaldo! Portughezul a intrat din nou în istorie!

© REUTERS / John SibleyРоналду радуется победе над сборной Уэльса.
Роналду радуется победе над сборной Уэльса. - Sputnik Moldova
Abonare
Cristiano Ronaldo nu se dezminte nici la 35 de ani! Portughezul mai are puţin pentru a doborî un record care, la un moment dat, părea de neatins.

CHIȘINĂU, 9 sep – Sputnik, Ștefan Ursu. Aseară, Cristiano Ronaldo a devenit al doilea jucător din lume care reușește să înscrie peste 100 de goluri pentru naționala sa. Superstarul de la Juventus a reușit două goluri superbe în victoria Portugaliei, în deplasare cu Suedia, scor 2-0, în a doua etapă din Liga Naţiunilor.

Un băiat fără picioare din Kazahstan a jucat cu Cristiano Ronaldo - Sputnik Moldova
Video
Un băiat fără picioare din Kazahstan a jucat cu Cristiano Ronaldo

Acum, vârful lusitan mai are nevoie de doar opt reuşite pentru a-l depăşi pe iranianul Ali Daei, în vârful clasamentului celor mai buni marcatori la echipele naţionale!

În celălalt meci al grupei, Franța s-a impus în fața Croației cu același scor, 4-2, din finala Campionatului Mondial din 2018. Fără Mbappe și Pogba, formația lui Deschamps a învins cu ajutorul reușitelor lui Griezmann, Upamecano, Giroud și autogolului lui Livakovic.

Islanda, adversara României din barajul pentru EURO 2020, a fost surclasată de reprezentativa Belgiei, scor 5-1. Nordicii au deschis scorul prin Fridjonsson în minutul 10, dar belgienii au revenit rapid și au trecut la conducere după doar 7 minute. Michy Batshuayi a reușit o dublă în meciul de la Bruxelles.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0