Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

VIDEO - Cine sunt top cinci cei mai populari vloggeri din Moldova

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaСоциальные сети
Социальные сети - Sputnik Moldova
Abonare
Iată care sunt top cinci cei mai populari vloggeri din Republica Moldova. Se bucură de apreciarea a mii de oameni.

CHIȘINĂU, 7 aug - Sputnik. Sunt urmăriți de mii de oameni și sunt modelele unei generații. Fenomenul vloggingului în Republcia Moldova a luat amploare în ultimii ani. Succesul înregistrat de vloggerii este confirmat de numărul impunător de oameni care vin la întâlnirile cu aceștia.

Primul pe lista persoanelor populare din mediul online este Ilie Bivol (Ilie Vlogs). Tânărul este urmărit pe Youtube de peste 1,3 milioane oameni. Pe Facebook acesta are peste 149 de mii de abonați.

Ilie a avut o copilărie complicată, după ce mama sa l-a abandonat într-un orfelinat. A fost adoptat mai apoi de o familie care l-a iubit, așa cum chiar el a mărturisit. A locuit o vreme în SUA, apoi s-a întors în Republica Moldova.

"Nu am avut o copilărie cu care să pot să mă laud. Am avut o mamă cu care nu trăiesc deja de 8 ani. Am fugit de acasă la 15 ani. Era imposibil să trăiesc cu ea pentru că mereu îmi spunea: Vreau să vină cineva la ușă și să-mi spună că ești mort. Am și un tată pe care nu l-am văzut niciodată. La 6 ani, mama m-a dat la orfelinat”, a mărturisit Ilie într-o video pe Youtube.

Pe locul doi în topul celor mai populari vloggeri din Moldova este Iuliana Beregoi. Tânăra are peste 800 de mii de fani pe Youtube.

Iuliana Beregoi a devenit un adevărat fenomen în mediul online. Videourile publicate de aceasta adună milione de vizualizări, iar adolescenții se înghesuie la concertele susținute de aceasta. Recent tânăra, împreună cu echipa care se ocupă de imaginea ei, a lansat și un magazin online de unde tinerii pot să cumpere piese vestimentare cu numele acesteia sau cu fotografii cu chipul ei. Magazinul online se bucură de un adevărat succes.

În top-ul celor mai populari vloggeri este și actorul Emilian Crețu. Acesta are peste 64 de mii de abonați pe Youtube, 262 de mii de abonați pe Facebook și peste 400 de mii de urmăritori pe Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Pentru cei care nu știu, sunt intr-un lan de salvie și mă simt bine!

Публикация от Emilian Cretu (@emiliancretu5)

”Deseori primeam diferite mesaje, injurii că sunt o rușine a societății, că trebuie să fiu spânzurat sau să fiu dus în Siberia. Sincer, aceste mesaje nu m-au oprit, ba din contra, m-au făcut să fiu puternic și să ajung acolo unde vreau eu și nu unde vor alții să mă vadă”, a declarat actorul într-un interviu.

În topul celor mai populari vloggeri se regăsește și Andrei Bolocan. Acesta a creat o pagină pe Facebook și Youtube pe care a intitulat-o Lumina. Acesta postează filmulețe prin care își expimă poziția personală în mai multe probleme și domenii. Cum ar fi: politică, cultură, societate și altele. Pagina de Facebook este urmărită de peste 100 de mii de persoane.

Printre persoanele populare în mediul online se regăsesc și băieții de la ”Comedy Zebra Show”. 

Filmulețele pe care le crează aceștia sunt comice, iar publicul lor pe Facebook este de aproap 150 de mii de oameni. La canalul de Youtube al acestora sunt abonați peste 100 de mii de persoane.

Popularitatea pe rețelele de socializare a devenit o adevărată sursă de venit. O bună parte din persoanele influente în mediul online câștigă bani în urma plasării de produs. Onorariile pe care le ridică un urma unei colaborări pot porni de la câteva sute de euro și pot ajunge la câteva mii. Totul depinde de numărul de fani și impactul pe care îl are pe internet. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0