Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

CEC a publicat rezultatele alegerilor de ieri: De la ce partide sunt primarii aleși

© Sputnik / Miroslav RotariЦИК CEC
ЦИК CEC - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală Centrală a făcut publice rezultatele preliminare în urma scrutinului de ieri, când în mai multe localități au avut loc alegeri locale.

CHIȘINĂU, 7 sept – Sputnik. Localitățile Nucăreni din raionul Telenești și Târnova din raionul Dondușeni și-au ales ieri primarii. Astfel, un reprezentant al Partidului Democrat și unul din partea socialiștilor au primit voturile cetățenilor pentru a conduce primăriile până n 2023.

ЦИК  - Sputnik Moldova
Societate
CEC atenționează alegătorii: Când expiră termenul pentru înregistrarea prealabilă

Potrivit informațiilor prezentate de Comisia Electorală Centrală printr-un comunicat de presă, în satul Nucăreni, raionul Telenești 425 de alegători au participat la votare. Cele mai multe voturi – 291 le-a primit Serghei Rusu de la Partidul Democrat din Moldova.

În comuna Târnova, raionul Dondușeni, din 1396 de alegători participanți la votare, cele mai multe voturi au fost acordate lui Victor Bodorin, de la Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Acesta a acumulat 1003 voturi.

După confirmarea rezultatelor și validarea mandatelor primarilor aleși de către instanțele de judecată, Comisia Electorală Centrală și consiliile electorale de circumscripție respective vor publica rezultatele definitive.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0