Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

VIDEO - A amenințat cu un cuțit vânzătoarea unui magazin: Cum s-a sfârșit totul

© Sputnik / Miroslav RotariЗадержание
Задержание - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a intrat într-un magazin și a amenințat cu un cuțit vânzătoarea. Aceasta a reușit să fugă și a alertat oamenii legii.

CHIȘINĂU, 7 sept - Sputnik. Un bărbat de 51 de ani din Capitală a fost reținut de oamenii legii pentru comiterea unui atac tâlhăresc. El a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de Detenție Provizorie al Direcției de Poliție din Chișinău.

Задержание  - Sputnik Moldova
Societate
Un hoț a furat bani dintr-un magazin de carne: Iată cum s-a întâmplat totul - Video

Cazul a avut loc în data de 2 septembrie. Suspectul se afla pe strada Ceucari din Capitală. Acesta manifesta un comportament neadecvat și amenința trecătorii și șoferii. El a intrat într-un magazin alimentar și a amenințat angajata magazinului, cât și cumpărătorii care la acel moment se aflau în interior și a încercat să fure bani.

Individul avea un cuțit în mână și a amenințat cu moartea vânzătoarea în vârstă de 25 de ani. I-a solicitat să deschidă aparatul de casă și să-i dea toți banii. Ea a profitat de un moment dat de neatenția individului și a fugit și a solicitat intervenția angajaților Poliției.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativ și polițiștii Inspectoratului de Poliție Râșcani. Astfel bărbatul a fost reținut chiar la fața locului și escortat la Inspectoratul de Poliție pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul acțiunilor procesual penale, polițiștii au acumulat probe concludente ce îi demonstrează vinovăția. Totodată au fost ridicate imaginile video de pe camerele de supraveghere, care au surprins acțiunile individului.

”În acest caz a fost inițiată o cauză penală prevăzută de art. 188 CP Tâlhărie, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani”, precizează reprezentanții Poliției Capitalei. 

Actualmente, prin încheierea instanței de judecată, a fost dispusă internarea forțată în instituție medicală psihiatrică în vederea efectuării expertizei psihiatrice.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0