VIDEO: O mașină electrică a explodat în timp ce se încărca

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaВзрыв, Explozie
Взрыв, Explozie - Sputnik Moldova
Abonare
O mașină electrică tocmai fusese conectată la o stație de încărcare din China când a început să iasă fum. Pompierii au fost alertați și au început să o stropească cu apă rece înainte ca mașina să explodeze ...

CHIȘINĂU, 7 sept - Sputnik. Un vehicul electric care se încărca într-o parcare din Sanming, sud-estul Chinei, a explodat. Modelul mașinii este dificil de determinat, dar Media Drive a raportat că arată ca un BAIC EX360, un SUV hibrid 100% electric sau plug-in care nu este vândut în Europa.

Accidentul s-a produs la sfârșitul lunii august. Mașina a început să scoată fum la scurt timp după ce a fost conectată la stația de încărcare, scrie site-ul Turbo.fr, citat de Sputnik France.

Fără victime

Proprietarul a chemat imediat pompierii, care au ajuns repede. În imaginile video surprinse dintr-o clădire de vizavi se poate vedea cum vehiculul este pulverizat cu apă ca măsură de precauție. Dar câteva clipe mai târziu a urmat o explozie puternică.

Bucăți din caroseria mașinii au zburat în toate direcțiile, inclusiv a fost spart acoperișului stației de încărcare. Nimeni nu a fost rănit.

Site-ul Turbo speculează că ar putea fi o defecțiune a sistemului de încărcare sau a bateriei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0