Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Credea că poate face ce vrea - ce afacere și-a deschis un chișinăuian

© Sputnik / Mihai CarausГород
Город  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat practica o afacere ilegală pe teritoriul public al municipiului Chișinău, fără teama că va trebui să răspundă în fața legii.

CHIȘINĂU, 6 sept – Sputnik. Un bărbat din Chișinău și-a deschis o parcare ilegală, cu plată, în Chișinău. Afacerea era neînregistrată, dar foarte bine organizată, având și pază pe teritoriul respectiv.

Cazul a fost anunțat de primarul Chișinăului, Ion Ceban.

Parcarea ilegală activa la intersecția străzii Ismail cu strada Cantemir, pe teritoriul public.

Despre acest caz a fost anunțată Poliția, care va elucida toate circumstanțele.

„Gospodari! Iată, unii oameni fac business. Se descurcă cum pot pe teritoriul public”, a comentat primarul Chișinăului pe Facebook.

Ion Ceban a avertizat că în oraș sunt organizate raiduri de către reprezentanții Primăriei, „pentru a vedea cum stau lucrurile la toate capitolele”, toate situațiile ieșite din comun fiind  raportate și examinate.

Anterior, primarul a semnalat că persoane deocamdată neidentificate au furat în repetate rânduri materialele de construcție de pe șantierele de amenajare a obiectivelor de infrastructură din Chișinău.

Macara la un șantier - Sputnik Moldova
Societate
Se fură cu nesimțire în Chișinău: Iată cum sunt sustrase bunurile de pe șantiere – Video

Dintr-o înregistrare video, realizată după lăsarea întunericului, se vede cum un grup de persoane a furat elemente de pavaj de pe șantierul de renovare a scuarul din strada Kiev. Într-ul alt caz, au fost furate băncile recent instalate în scuarul din strada Ion Pelivan, aflat în proces de renovare.

Ion Ceban a solicitat și implicarea Poliției pentru identificarea persoanelor care au sustras materiale de construcție și a cerut să fie publicate imaginile video și foto cu persoanele care au comis asemenea furturi.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0