Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Expert: Organele interne ale lui Navalnîi nu au fost afectate

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaАлексей Навальный, архивное фото
Алексей Навальный, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Organele interne ale lui Navalnîi nu au fost deteriorate, fapt care demonstrează că în organismul acestuia nu a existat nicio substanță toxică, susține un expert în toxicologie.

CHIȘINĂU, 4 sept – Sputnik. Rinichii, plămânii și ficatul lui Aleksei Navalnîi nu au fost afectate, ceea ce înseamnă că în organismul acestuia nu au existat substanțe toxice, a declarat toxicologul-șef al regiunii Omsk și al districtului federal Siberian, Aleksandr Sabaev.

Belarus Russia  - Sputnik Moldova
Politică
Lukașenko anunță interceptarea unei discuții Berlin-Varșovia în cazul lui Navalnîi

“Susținând teza îmbolnăvirii, aș putea spune că orice substanță toxică, și e un lucru sigur, orice toxicolog vă va spune, trecând prin organele noastre naturale de detoxicare, adică ficat, plămâni și rinichi, lasă urme. În cazul clinic dat, în decursul aflării, nici rinichii, nici plămânii, nici ficatul nu au fost afectate”, a declarat Sabaev.

Expertul a specificat că nu a fost observată nicio deteriorare a organelor interne atât la internarea lui Navalnîi, cât și pe parcursul întregii perioade a aflării lui spital.

“De aici am putea concluziona că în organismul pacientului nu au existat niciun fel de substanțe toxice”, a explicat Sabaev.

“Am analizat două situații – ceea ce putea să pătrundă în organism și cum organismul ar reacționa la un venin. Organismul nu a reacționat la venin, adică nu exista niciun venin. Sunt niște lucruri evidente”, a mai spus toxicologul. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0