Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ion Chicu a comentat zvonurile privind căsătoria fiului său: A fost sau nu o nuntă?

Abonare
După ce la sfârșitul săptămânii trecute mai multe surse media au informat că familia Chicu a organizat o petrecere fastuoasă cu ocazia căsătoriei fiului mai mare al premierului, șeful Guvernului a venit cu o reacție.

CHIȘINĂU, 2 sept - Sputnik. Premierul Ion Chicu a confirmat în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune TVR Moldova că fiul său a organizat „o masă” pe 28 august cu ocazia oficierii căsătoriei, dar afirmă că în niciun caz evenimentul nu poate fi numit nuntă. 

Nuntă - Sputnik Moldova
De ce ne isterizează nunta lui Chicu în timp ce nici nu ne îngrijorează cel ce bate la ușă

„Într-adevăr, pe 28 august a fost organizat un eveniment. Așa o masă de sărbătoare, să-i zic. Fiul meu s-a căsătorit în 2019. În septembrie 2019 a fost încheiat și un contract cu un local din parcul Valea Trandafirilor, pentru ca pe 30 august 2020 să avem nuntă cu 150 de persoane. La sfârșitul lunii iunie, când a devenit clar că nu poți organiza petreceri de acest gen, la insistența mea a fost întâi amânată, pe urmă anulată nunta care trebuia să fie pe 30 august. Copiii au vrut însă să-și oficializeze căsătoria. Sunt soți și soție. Au vrut cu cei mai apropiați oameni pe 28 să organizeze o masă. Deci nu este o nuntă nici după formă, nici după conținut”, a declarat premierul. 

Ion Chicu susține că în timpul evenimentului care a avut loc la o cunoscută vinărie au fost respectate toate regulile antiepidemiologice. 

„Eu vreau doar să vă spun că la acest eveniment au participat exclusiv unchii și mătușele fiului meu. Adică sora mea și doi frați și o soră a soției mele. Este un eveniment care este permis, de aceea nu s-a încălcat nimic, în opinia mea. E mult politic, multă speculație. Dar pentru că îmi afectează familia, vreau să vă spun că nu s-au încălcat regulile. Acest subiect este închis”, a mai spus oficialul. 

Presa a scris însă că petrecerea dată de fiul lui Chicu a fost cu mulți oaspeți, cu mult fast și cu multă pază. Cel puțin așa pretind cei care au postat filmulețe de la respectiva ceremonie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0