Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Tragere la sorți în Liga Europei: Sheriff a avut noroc

© Sputnik / Miroslav RotariФинал кубка Молдовы по футболу между "Шерифом" и "Сфынтул Георге"
Финал кубка Молдовы по футболу между Шерифом и Сфынтул Георге - Sputnik Moldova
Abonare
Tragere la sorți favorabilă pentru Sheriff în Liga Europei. Echipa tiraspoleană va întâlni învingătoarea perechii Inter Escaldes (Andorra) – Dundalk (Irlanda) în turul trei preliminar al competiției.

CHIȘINĂU, 1 sept – Sputnik, Ștefan Ursu. Sheriff va juca cel mai probabil cu Dundalk, care nu traversează cea mai bună perioadă. Formația antrenată de italianul Filippo Giavagnoli se află doar pe locul 3 în campionatul Irlandei după 9 etape, cu 9 puncte mai puțin ca liderul Shamrock Rovers, și a fost surclasată în Liga Campionilor de Celje cu 0-3.

FC Sfîntul Gheorghe - Sputnik Moldova
Sport
Calificare dramatică pentru Sfântul Gheorghe în Liga Europei

Un alt avantaj pentru Sheriff este că meciul se va disputa la Tiraspol, pe 24 septembrie. Obiectivul echipei pregătite de Zoran Zekic este calificarea în grupele Ligii Europa.

În schimb, Sfîntul Gheorghe mai are de parcurs turul doi, dar șansele de calificare ale echipei din Suruceni sunt mici. Echipa antrenată de Serghei Cebotari va juca cu Partizan Belgrad, care anul trecut a jucat în grupele Ligii Europa, într-o grupă cu Manchester United, AZ Alkmaar și Astana.

Partizan Belgrad a câștigat de 8 ori campionatul Serbiei și de 7 ori Cupa Serbiei. În 2005, Partizan a întâlnit Sheriff în preliminariile Ligii Campionilor. În ambele manșe, sârbii s-au impus cu același scor de 1-0.

Duelul Sfîntul Gheorghe – Partizan va avea loc pe 17 septembrie, la Orhei. În prima rundă, Sfîntul Gheorghe a eliminat-o pe Șahtior Soligorsk, locul 2 din Belarus.

Tragere la sorți favorabilă pentru Sheriff în Liga Europei. Echipa tiraspoleană va întâlni învingătoarea perechii Inter Escaldes (Andorra) – Dundalk (Irlanda) în turul trei preliminar al competiției.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0