Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Djoker triumfă și pe noua arenă din parcul ”La Izvor”

© Sputnik / Mihai CarausИнаугурация спортивной арены Ла Извор
Инаугурация спортивной арены Ла Извор - Sputnik Moldova
Abonare
Formația Djoker Chișinău nu are rival în campionatul național la fotbal pe plajă. Formația antrenată de Leonid Podlesnov a ajuns la opt titluri consecutive.

CHIȘINĂU, 1 sept – Sputnik. Djoker a încheiat ultimul sezon cu cinci puncte mai mult ca Olimpia. Ultimele trei etape s-au disputat pe noua arenă construită în parcul ”La izvor”.

© Photo : Facebook / Federația Moldovenească de Fotbal / Oleg BilsagaevCS Djoker Chişinău a devenit Campioana Moldovei la Fotbal pe Plajă
Djoker triumfă și pe noua arenă din parcul ”La Izvor” - Sputnik Moldova
CS Djoker Chişinău a devenit Campioana Moldovei la Fotbal pe Plajă

Djoker a terminat campionatul cu o victorie în fața echipei de pe locul 3, Nistru, scor 5-0. Sergiu Nicolaiciuc a reușit o dublă, iar Victor Comlionoc, Leonid Podlesnov și Dumitru Cebotaru și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor. În campionat au concurat opt echipe.

Djoker și-a luat revanșa în fața lui Nistru după ce a pierdut în finala Cupei Moldovei, cu 3-4. Ultimul act s-a disputat tot în această lună, dar pe terenul de la Valea Morilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0