Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A scăpat ca prin minune: Iată ce a pățit un căruțaș din Telenești

© Sputnik / Miroslav RotariТелега
Телега - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Telenești a scăpat, ca prin minune după ce căruța în care se afla s-a răsturnat. Calul s-ar fi speriat de un câine.

CHIȘINĂU, 1 sept – Sputnik. Accidentul a avut loc în localitatea Vadul-Leca din raionul Telenești.

Căruțașul de 66 de ani le-a spus polițiștilor că animalul s-ar fi speriat de un câine, iar drept urmare hipomobilul a ajuns în șanț. Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat spitalizarea.

Accident în raionul Ștefan Vodă - Sputnik Moldova
Societate
Accident la Ștefan Vodă: Tânără luată pe capota mașinii de un șofer beat - Foto

Conforma datelor Inspectoratului Național de Securitate Publică, în ultimele două zile pe teritoriul țării s-au produs 10 accidente rutiere, soldate cu 10 persoane traumatizate.

Cel puțin doi minori au avut de suferit în urma coliziunilor. În unul din cazuri este vorba despre un copil de șapte ani care a fost tamponat de un biciclist. S-a întâmplat în orașul Ialoveni. Fetița a fost internată la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău cu comoție cerebrală.

Un alt minor, tot de 7 ani, a avut nevoie de asistența medicilor după ce a fost lovit de un microbuz. Impactul s-a produs în orașul Rezina. Potrivit polițiștilor, copilul, nesupravegheat de părinți ar fi traversat strada într-un loc nepermis.

Chișinău: furturi în perioada minivacanței

Potrivit Direcției de Poliție a Capitalei, în ultimele 24 de ani, în municipiul Chișinău a fost înregistrat un furt din locuință și un furt din automobil, fiind sesizați oamenii legii.

Conform informațiilor oferite de Poliție, câteva persoane necunoscute au reușit să pătrundă într-un apartament din sectorul Râșcani al Capitalei de unde au furat peste două mii de lei. Proprietarul susține că infracțiunea s-ar fi produs în weekend, când a lipsit de acasă.

Un alt incident a avut loc, de asemenea, în sectorul Râșcani. Geamul unui automobil a fost spart, iar suspecții au sustras din mașină un telefon mobil și o mie de lei.

În ambele cazuri anchetatorii au inițiat cauze penale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0