Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O nouă cursă ilegală în Capitală: Un șofer avea 140km/h - Poliția s-a autosesizat

© Sputnik / Vladimir PolusatovPoliția de Patrulare
Poliția de Patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
Au fost reluate cursele ilegale pe străzile din Capitală. Imagini video postate pe rețelele sociale au ajuns în vizorul poliției.

CHIȘINĂU, 31 aug- Sputnik. O nouă întrecere între automobile prin centrul Capitalei a ajuns în vizorul poliției. De această dată, totul se întâmplă pe Viaduct. Potrivit oamenilor legii, imagini de la cursa ilegală au ajuns pe una din rețelele de socializare. Un șofer conducerea cu aproape 140 de km/h. 

Oamenii legii anunță că urmează să stabilească identitatea șoferilor care se aflau la volanul mașinii, ca să fie amendați conform legislației în vigoare. 

Разбитое стекло автомобиля - Sputnik Moldova
Accidente
Este cel mai îngrozitor accident din Chișinău: A căzut de pe podul Ismail – Foto
Amintim că, în noaptea de 16 spre 17 mai, un automobil S8 a intrat cu viteză în intersecția străzii Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare, lovind un taxi care circula regulamentar. În urma impactului, șoferul taximetrului și pasagerul acestuia au decedat, iar alte patru persoane s-au ales cu răni după ce mașina marca Audi a fost proiectată într-un alt automobil.

Tânărul de 28 de ani, care se afla la volanul mașinii marca Audi, riscă până la 10 ani de închisoare cu privarea de dreptul de a conduce. 

Imediat după producerea accidentului, presa a scris că șoferul care a provocat tragicul accident ar fi pariat la 50 de euro cu un alt conducător auto. Cei doi ar fi pornit „cursa” de la Gara Feroviară și urmau să ajungă până pe bulevardul Ștefan cel Mare, unde carosabilul le-ar fi permis să-și demonstreze forțele.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0