Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Important: Orarul troleibuzelor și autobuzelor care vor transporta copiii la școală

© Photo : Miroslav RotariChișinău, martie 2020
Chișinău, martie 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria municipiului Chișinău a aprobat orarul de circulație a troleibuzelor și autobuzelor care vor transporta copiii la grădinițe și școli.

CHIȘINĂU, 31 aug - Sputnik. Odată cu începerea anului școlar, Primăria Chișinău anunță pe site-ul instituției lansarea unui regim special de circulație a troleibuzelor şi autobuzelor de linie.

Cum vor ajunge copiii la școală în siguranță! - Sputnik Moldova
Video
Cum vor ajunge copiii în siguranță la școală și grădiniță în condiții de COVID-19
Astfel, în intervalul orelor 06:50 – 09:00, fiecare al patrulea troleibuz de pe liniile 8, 10, 22, 24 şi 25 va fi destinat în exclusivitate pentru transportarea copiilor şi a unui însoţitor, după caz, spre școli şi grădinițe. În cazul autobuzelor, conform unui orar prestabilit, se vor efectua modificări pentru rutele 5, 19, 23 şi 26.

Această inițiativă are scopul de a preveni infecția cu COVID-19. Astăzi, Primăria Municipiului Chișinău a pregătit o instrucțiune video despre modul în care se poate ajunge corect și în siguranță la școală și grădiniță. Videoclipul se adresează atât discipolilor școlilor și instituțiilor preșcolare din Capitală, cât și părinților acestora. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0