Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Revenire de senzație la echipa națională de fotbal

© Sputnik / Vladimir PolusatovФутболист и капитан сборной Молдовы Александр Епуряну
Футболист и капитан сборной Молдовы Александр Епуряну - Sputnik Moldova
Abonare
Singurul jucător care a fost ales de 5 ori cel mai bun fotbalist moldovean, Alexandru Epureanu a fost convins să revină la echipa națională.

CHIȘINĂU, 29 aug – Sputnik, Ștefan Ursu. În septembrie anul trecut, Alexandru Epureanu a anunțat că se retrage de la selecționata Moldovei, după ce a suferit o accidentare la genunchi, pentru echipa sa de club, Istanbul Bașakșehir. Căpitanul naționalei a declarat atunci că vrea să se concentreze pe evoluția la Bașakșehir, unde vrea să devină campion al Turciei, lucru care i-a reușit în această vară.

În parcul „La Izvor” a avut loc ceremonia de inaugurare a primului stadion din republică pentru fotbal de plajă - Sputnik Moldova
FOTO: Inaugurarea primului stadion din republică pentru fotbal de plajă în parcul La Izvor

Alexandru Epureanu este născut pe 27 septembrie 1986, la Cantemir. A fost crescut de clubul Zimbru. Fundașul a mai evoluat pentru echipele Sheriff, FC Moscova, Dinamo Moscova, Kr. Sovetov și Anji. La Istanbul Bașakșehir este titular incontestabil din 2014. Epureanu a mai câștigat titlul cu Sheriff în două rânduri. Pentru echipa națională el a disputat 91 de meciuri, fiind jucătorul cu cele mai multe selecții. Chiar dacă este fundaș, Epureanu a înscris de 7 ori în tricoul primei reprezentative.

Naționala Moldovei va disputa următorul meci pe 3 septembrie, la Parma, cu Kosova, în cadrul Ligii Națiunilor. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0