Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția Republicii Moldova: 900 de încălcări rutiere în ultimele 24 de ore

© Sputnik / Rodion ProcaINP
INP - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au constatat 900 de încălcări rutiere timp de 24 de ore. Unii șoferi nu au respectat limita de viteză, iar alții nu aveau cuplată centura de siguranță.

CHIȘINĂU, 30 aug - Sputnik. Poliția continuă sî monitorizeze dacă șoferii respectă regulile de circulație rutieră.

Телега - Sputnik Moldova
Accidente
Patru copii răniți într-un accident: Se aflau într-o căruță condusă de mama lor beată

Astfel, în urma activităților desfășurate de polițiști, au fost înregistrate aproximativ 900 de încălcări rutiere în ultimele 24 de ore.
Cea mai gravă încălcare comisă de conducătorii auto rămâne totuși, depășirea vitezei. În total fiind sancționați peste 420 de șoferi.

Zece șoferi au fost depistați conducând automobilul în stare de ebrietate, punându-și atât viața proprie în pericol, cât şi a celor din jur. Alți 12 șoferi nu aveau cu ei permisul de conducere, 50 de șoferi nu și-au cuplat centura de siguranță, iar alții 58 nu aveau trecută revizia tehnică.

Încălcarea regulilor de circulație poate duce la accidente rutiere cu consecințe grave, de multe ori chiar cu deces. Polițiștii înseamnă oamenii să conducă prudent și să respecte regulile de circulație.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0