Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ia banii de unde nu-s: Iată ce i s-a întâmplat unui bărbat din Hâncești

© Sputnik / Mihai CarausВалюта
Валюта - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Hâncești s-a trezit dimineață și a înțeles că cineva i-a furat banii din mașina pe care a uitat-o discuiată.

CHIȘINĂU, 29 aug - Sputnik. Hoții au pătrus în mașina unui locuitor din raionul Hîncești și au furat 18 mii de lei, geanta și actele de identitate. Incedentul a avut loc, ieri, în data de 28 august în jurul orei 19:00.

Задержание  - Sputnik Moldova
Societate
Un hoț a furat bani dintr-un magazin de carne: Iată cum s-a întâmplat totul - Video

Potrivit Poliției din Hâncești, victima le-a comunicat polițiștilor că persoane necunoscute au pătruns prin acces liber în automobil, care a fost lăsat deschis, și au furat bunurile din mașină. La scurt timp, făptașul a fost depistat, iar la domiciliul acestuia au fost găsiți banii care erau ascunși în haine.

La o distanță de aproximativ 400 metri, la o gunoiște, a fost depistată și geanta victimei în care erau și actele de identitate. Făptașul și-a recunoscut vina, ulterior a fost reținut și escortat la Inspectoratul de Poliție Hîncești.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0