Educație
Sputnik Moldova vă prezintă informații despre procesul de studii, problemele din învățământ și provocările din acest sector.

Ghid pentru părinți: Cum poți susține copilul tău în contextul pandemiei COVID-19

© Sputnik / Mihai CarausGimnaziul Ciutești raionul Nisporeni
Gimnaziul Ciutești raionul Nisporeni   - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
A fost elaborat „Ghidul pentru părinți: Cum poți susține copilul tău în contextul pandemiei COVID-19?”, anunță într-un comunicat de presă Serviciul Informare și Comunicare cu Mass-Media al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

CHIȘINĂU, 29 aug - Sputnik. Documentul are ca scop oferirea răspunsurilor clare pentru părinți/ reprezentanții legali ai copiilor la cele mai frecvente întrebări privind reluarea procesului educațional în cadrul instituțiilor de învățământ din țară.

Первый троллейбус в аэропорт  - Sputnik Moldova
Societate
Troleibuze și autobuze doar pentru copii în municipiul Chișinău: Cum vor circula acestea
Ghidul conține informații utile privind prevenirea infecției cu virusul COVID-19; acțiunile de răspuns în caz de apariție a semnelor de boală a unui membru al familiei; modelele de desfășurare a procesului educațional; reguli privind reluarea activității școlilor; rutina zilei - înainte și după lecții; siguranța online; starea psiho-emoțională a copilului în timpul și în afara școlii etc.

 „Ghidul pentru părinți: Cum poți susține copilul tău în contextul pandemiei COVID-19?” va fi expediat electronic în adresa tuturor instituțiilor de învățământ din țară. Ghidul va fi disponibil și în limba rusă. De asemenea, acesta poate fi accesat și descărcat de pe pagina Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, la compartimentul COVID – 19, acte normative cu privire la relansarea procesului educațional 2020-2021.  Menționăm, Ghidul a fost elaborat și aprobat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, în colaborare cu Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale, UNICEF Moldova, Fondul Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA) în Republica Moldova și Organizația Mondială a Sănătății în Moldova.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0