Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Foto - Cunoscutul medic Mihai Stratulat, în cărucior, la mare

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cunoscutul medic Mihai Stratulat a postat pe pagina sa de Facebook câteva poze care au provocat mari emoții în rândurile numeroșilor săi prieteni și pacienți.

CHIȘINĂU, 29 aug - Sputnik. Medicul care încă în luna iulie a criticat dur decizia autorităților de a menține închise grădinițele – Mihai Stratulat a ajuns în cărucior. Și nu acasă, dar fiind la odihnă undeva la mare.

Acum câteva ore el a postat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii în care îl înfățișează pe el cu familia la mare, doar că el se află în cărucior.

"Toți pun poze de la odihnă, așa frumoase, pe plajă... Iaca am și eu niște poze de la odihnă: ieri și azi... Odihnă plăcută celor care se odihnesc, spor la munca celor care lucrează‼️ Sănătate, tuturor‼️", a scris Mihai Stratulat.  

Este evident că medicul a avut un accident ieri, în timp practica un sport extrem. Este vorba de Rafting, care înseamnă vâslirea pe ape repezi și care este un sport acvatic outdoor ce presupune coborârea pe râuri repezi de munte, cu bărci pneumatice, în echipe de două sau mai multe persoane. Exact asta și prezintă fotografiile pe care le-a încărcat medicul el pe Facebook.

Deși mulți internauți au încercat să fale ce i s-a întâmplat, Mihai Stratulat nu a dat un răspuns clar, dar a lăsat să se înțeleagă că are probleme de spate.

Ironia sorții, tot astăzi ministrul Sănătății a anunțat pe Facebook că are COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0