Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție, șoferi! Strada Albișoara din Capitală este închisă parțial

© Sputnik / OsmatescoРемонт дороги
Ремонт дороги - Sputnik Moldova
Abonare
Circulația rutieră a fost suspendată parțial pe strada Albișoara din Capitală. Iată până când sunt în vigoare restricțiile.

CHIȘINĂU, 28 aug – Sputnik. Din această dimineață și până pe 18 septembrie, traficul rutier pe strada Albișoara, pe tronsonul cuprins între străzile Ismail și Vasile Alecsandri, va fi suspendat. Această decizie a fost luată de municipalitate în legătură cu lucrările de reparație. De asemenea, în perioada 27-31 august, șoferii nu vor avea acces pe tronsonul cuprins între străzile Alexandr Puşkin și Vasile Alecsandri al străzii Albișoare.

© Photo : Primăria Municipiului ChişinăuStrada Albișoară este parțial închisă
Atenție, șoferi! Strada Albișoara din Capitală este închisă parțial - Sputnik Moldova
Strada Albișoară este parțial închisă

Decizia a fost luată în legătură cu executarea lucrărilor de reparație capitală a rețelelor de alimentare cu agent termic.

„Circulația rutieră va fi suspendată și pe strada Alexei Șciusev, tronsonul Mitropolit Bănulescu Bodoni şi Maria Cebotari, începând cu data de 29 august, ora 22:00, până pe data de 30 august, ora 06:00. Suspendarea traficului are loc în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer”, informează municipalitatea printr-un comunicat de presă.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0