Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O femeie dispărută acum șase luni, găsită îngropată: Soțul ei a recunoscut că a ucis-o

© Sputnik / Anatolii KiriakAcces interzis - Poliția
Acces interzis - Poliția - Sputnik Moldova
Abonare
Crimă terifiantă în raionul Ungheni. Oamenii legii au descoperit cadavrul unei femei îngropat în apropiere de localitatea Cornova. Principalul suspect este chiar soțul victimei, care acum șase luni a și anunțat dispariția femeii.

CHIȘINĂU, 28 aug - Sputnik. Inspectoratul General al Poliției anunță că oamenii legii au descoperit cadavrul unei femei în vârstă de 47 de ani, care acum jumătate de an a fost dată dispărută. Corpul neînsuflețit era îngropat în apropiere de localitatea Cornova din raionul Ungheni. 

Principalul suspect este chiar soțul ei de 57 de ani, locuitor al satului Dumbrăvița din raionul Sîngerei, cu care victima avea cinci copii. Culmea este că tot el a anunțat poliția acum șase luni că soția sa a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Apoi a informat oamenii legii că, de fapt, femeia se află peste hotare. 

„Acesta și-ar fi ucis soția, după care a îngropat-o într-o pădure, apoi a alertat Poliția precum că a dispărut de acasă. Mai mult, la câteva luni, el le-a spus polițiștilor că aceasta ar fi plecat la niște rude în Italia”, informează IGP printr-un comunicat de presă.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, fiind bănuit de omor. În cadrul procesului de urmărire penală, cadavrul femeii a fost descoperit în extravilanul satului Cornova. 

© Photo : Poliția Republicii MoldovaO femeie dispărută acum șase luni a fost găsită îngropată într-o pădure
O femeie dispărută acum șase luni, găsită îngropată: Soțul ei a recunoscut că a ucis-o - Sputnik Moldova
O femeie dispărută acum șase luni a fost găsită îngropată într-o pădure

Bărbatul de 57 de ani și-a recunoscut pe deplin vinovăția și a povestit cu lux de amănunte cum a ajuns să-și omoare soția. 

Suspectul afirmă că s-a certat cu ea pe 23 februarie. La un moment dat, a luat topotul și a lovit-o în cap pe femeie. Aceasta a decedat pe loc. 

Ulterior, ca să ascundă urmele crimei, bărbatul a pus cadavrul într-un sac și l-a îngropat. Cei doi soți aveau cinci copii, inclusiv doi minori.

Suspectul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0