Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Sheriff Tiraspol și CFR Cluj, eliminate din Liga Campionilor

© AP Photo / Claude ParisUEFA Champions League
UEFA Champions League - Sputnik Moldova
Abonare
Campioana Moldovei, Sheriff a fost înfrântă pentru a treia oară de Qarabag în cupele europene. De această dată, azerii au câștigat singura manșă din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

CHIȘINĂU, 27 aug – Sputnik. Qarabag s-a impus cu 2-1, grație golurilor marcate de Matic și Emreli. Fratele lui Nemanja Matic de la Manchester United, Uros Matic a deschis scorul în minutul 22 după ce a transformat un penalty. Situația s-a complicat pentru Sheriff din minutul 37, când Abang a primit cartonaș roșu pentru un fault grosolan.

Emreli a făcut 2-0 în minutul 63, dar Castaneda le-a redat speranțe tiraspolenilor în minutul 78. Atacantul columbian a marcat golul cu numărul 100 al Sheriffului în cupele europene. Sheriff își va continua parcursul european în preliminariile Ligii Europa.

”A fost greu contra lui Qarabag. Și mai greu ne-a fost după eliminare. Le doresc azerilor să se califice în grupele Ligii Campionilor”, a declarat la conferința de presă antrenorul Sheriffului, Zoran Zekic.

Din Champions League a fost eliminată dramatic și CFR Cluj. Formația lui Dan Petrescu a remizat în timpul regulamentar cu Dinamo Zagreb, scor 2-2, reușind egalarea în minutul 90+3 prin Debeljuh. La seria penaltyurilor, CFR a cedat cu 5-6.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0