Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

VIDEO - Un polițist a fost agresat de un șofer în satul Pogănești, Hâncești

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Un polițist a fost agresat de un șofer în satul Pogănești, raionul Hâncești. Cazul a ajuns în atenția șefului Inspectoratului General de Poliție, Sergiu Paiu.

CHIȘINĂU, 27 aug - Sputnik. Incident în satul Pogănești, raionul Hâncești. Un polițist a fost agresat de către un șofer. Șefului Inspectoratului General de Poliție, Sergiu Paiu, a publicat o înregistrare video și a venit cu un mesaj către toți cetățenii. Acesta a precizat că este timpul să se pună capăt abuzurilor asupra polițiștilor.

”Un polițist a fost doborât la pământ de către un șofer somat să stopeze automobilul. Vrând să fugă de la fața locului, șoferul a început să se deplaseze cu spatele, iar polițistul a reușit să deschidă portiera din față a automobilului. Șoferul a accelerat, l-a acroșat pe omul legii, după care l-a proiectat într-un pilon. Șoferul a fost reținut. Acesta se afla în stare de ebrietate alcoolică”, a scris pe Facebook, Sergiu Paiu.

De la începutul anului 2020 au fost ultragiați peste 300 de polițiști.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0