Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Guzun revine la naționala de tineret

© Sputnik / Miroslav RotariAlexandru Guzun
Alexandru Guzun - Sputnik Moldova
Abonare
Alexandru Guzun a devenit noul antrenor al naționalei de tineret. El l-a înlocuit pe Sergiu Cleșcenco, care este secundul lui Engin Firat la prima reprezentativă.

CHIȘINĂU, 27 aug – Sputnik. La solicitarea lui Firat, Cleșcenco se va concentra exclusiv pe funcția de secund la naționala mare.

Universitatea de stat de educație fizică și sport - Sputnik Moldova
Educație
Admitere 2020: Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport -detalii pentru candidați

Astfel, Federația Moldovenească de Fotbal a fost nevoită să caute un nou antrenor pentru selecționata de tineret.

După o pauză de 17 ani, la naționala Under 21 revine Alexandru Guzun. Cu el pe bancă, selecționata de tineret a remizat cu Olanda, scor 2-2, în preliminariile Campionatului European din 2004.

Din echipa batavilor făceau parte atunci celebrii Robin van Persie și Arjen Robben. Alexandru Guzun va redebuta pe banca naționalei de tineret pe 3 septembrie, la Wiesbaden, contra Germaniei, în preliminariile EURO 2021.

El are 53 de ani și a disputat 22 de meciuri pentru selecționata Moldovei, reușind un gol chiar în poarta Germaniei. Guzun a jucat la așa echipe ca Rapid București, Niva Vinița sau Dnepro Dnepropetrovsk.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0