Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Doi minori au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unor accidente - Sinteza operativă

© Sputnik / Miroslav Rotariimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Un copil de 10 ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de un motociclist în timp ce se deplasa cu bicicleta. S-a întâmplat în apropierea de localitatea Funduri Vechi. Potrivit Inspectoratului Naţional de Securitate Publică, şoferul era și el minor.

CHIȘINĂU, 26 aug - Sputnik. Potrivit Inspectoratului Naţional de Securitate Publică, copilul de 10 ani se deplasa pe drumul principal, iar motociclistul l-a lovit în plin în timp ce ieșea de pe un drum secundar.

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Accidente
Foto – Accident la Botanica: A intrat cu Audi pe banda delimitatoare de pe viaduct
Victima, care era pe bicicletă, s-a ales cu leziuni ușoare și a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Motociclistul, care avea doar 17 ani, a fost testat cu aparatul Drager. Rezultatele au arătat că nu era în stare de ebrietate.

Și un alt minor a avut nevoie de ajutor medical, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Potrivit INPS, coliziunea s-a produs în raionul Ocniţa. Tânărul de 16 ani conducea o motoretă, cu viteză excesivă, când a intrat într-un automobil parcat pe marginea drumului. El a fost transportat la spital cu mai multe fracturi.

Conform datelor Inspectoratului Naţional de Securitate Publică, în 24 de ore, pe teritoriul ţării s-au produs şapte accidente rutiere, soldate cu opt persoane rănite.

Creştea plante interzise în curtea casei

Un bărbat din comuna Tohatin, municipiul Chişinău, urmează să achite o amendă, după ce oamenii legii i-au găsit în curte şaisprezece fire de cânepă.

Cazul a fost investigat de către Inspectoratul de Poliţie al sectorului Ciocana.

Furt din locuință

Oamenii legii au iniţiat o cauză penală pentru furt din locuinţă, după ce proprietarul a reclamat că din casă i-au fost furate 43 de mii de lei. Deocamdată nu există niciun suspect.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0