Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cu ce a fost servit adjunctul secretarului de stat al SUA la Moscova

© Photo : Facebook / Maria ZaharovaВстреча Сергея Лаврова с первым заместителем Госсекретаря США Стивеном Биганом в Москве
Встреча Сергея Лаврова с первым заместителем Госсекретаря США Стивеном Биганом в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Maria Zaharova a dezvăluit cu ce a fost servit primul adjunctul al secretarului de stat al SUA în timpul vizitei sale la Moscova.

CHIȘINĂU, 25 aug – Sputnik. Prim-adjunctul secretarului de stat al SUA, Steven Bigan, care se află la Moscova, unde urmează să se întâlnească cu ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a fost servit cu bucate rusești - supă cu ciuperci de pădure, a anunțat purtătorul de cuvânt al MAE, Maria Zaharova.

Брифинг официального представителя МИД России М. Захаровой - Sputnik Moldova
Rusia
Zaharova a comentat raportul britanic despre “mâna Moscovei”

"Partenerii au sosit. O întrevedere a lui Serghei Lavrov cu primul adjunct al secretarului de stat al SUA, Steven Bigan, la Moscova. Știu că mă veți întreba de meniu. Bucate rusești, inclusive supă cu ciuperci de pădure", a scris Zaharova într-o postare pe Facebook.

Brigan a sosit la Moscova pe 25 august, de unde a plecat la vila protocolară a Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei pentru o întrevedere cu Lavrov. În cadrul întâlnirii, oficialii celor state vor discuta situația din Belarus, Coreea de Nord, problemele legate de controlul asupra înarmărilor, inclusiv tratatul New Start (SNV-III).

De asemenea, diplomatul american urmează să aibă o întrevedere cu viceminiștrii de Externe Serghei Reabkov și Igor Morgulov.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0