Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Caz cutremurător: L-a stropit cu spirt și i-a dat foc după ce au petrecut împreună - Video

© Sputnik / Сергей Венявский / Accesați arhiva multimediaАрест
Арест - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 31 de ani originar din Tiraspol riscă să stea ani grei după gratii după ce i-a dat foc prietenului de pahar.

CHIȘINĂU, 25 aug - Sputnik. Un bărbat de 31 de ani din Tiraspol a fost reținut pentru 72 de ore pentru că a agresat un alt bărbat și i-a dat foc după ce l-a stropit cu spirt. În data de 23 august oamenii legii au fost alertați în legătură cu decesul unui bărbat într-o locuință amplasată pe strada Ștefan Ciobanu din Capitală, din cauza mai multor leziuni provocate de arsuri.

un tren marfar a luat foc la Ialoveni - Sputnik Moldova
Un tren marfar a luat foc la Ialoveni: Două echipaje de pompieri au lutat cu focul

Polițiștii și procurorii oficiului Botanica s-au deplasat imediat la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele cazului. Din discuțiile cu soția victimei s-a stabilit că bărbat în vârstă de 54 de ani a mers cu o seară înainte, împreună cu bărbatul care închiriază în locuința lor o cameră, în ospeție la un prieten domiciliat pe strada Muncești. Când s-a întors acasă, pe suprafața corpului avea multiple leziuni și arsuri. Soția a insistat să cheme ambulanța, dar el a refuzat. 

Oamenii legii au inițiat o cauză penală și au dispus mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală. Suspectul a fost reținut în camera pe care o închiria la victimă.

Astfel, în cadrul acțiunilor procesual-penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând că, în timp ce se aflau în ospeție, între el și victimă s-a iscat un conflict. Victima ar fi luat un cuțit și i-ar fi aplicat o tăietură, iar acesta a luat sticla cu spirt, l-a stropit și i-a dat foc. Ulterior, împreună cu proprietarul, au stins flăcările după care au mers acasă. Suspectul nu este la prima abatere de la lege - acesta a fost judecat anterior pentru jaf.

Bărbatul este cercetat penal pentu ”vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii”, infracțiune care, conform legislației în vigoare, se pedepsește cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0