Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A vrut să-și scoată telefonul mobil din sistemul de scurgere, dar iată ce a pățit

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaВодосток
Водосток - Sputnik Moldova
Abonare
Ghinion pentru un băiețel în vârstă de 9 ani din orașul Ocnița. Acesta a încercat să-și scoată telefonul mobil pe care l-a scăpat în sistemul de scurgere, dar a rămas cu piciorul blocat. La fața locului au fost chemați pompierii.

CHIȘINĂU, 24 aug - Sputnik. Un băiețel a rămas în această după-amiază cu piciorul blocat în grătarul de la gura de canalizare a sistemului pluvial. Asta după ce a încercat să-și scoată telefonul mobil pe care l-a scăpat din neatenție. Minorul a încercat să-și scoată piciorul, dar fără succes. Un șofer care trecea prin apropiere a observat scena și a sunat pentru ajutor la 112. La scurt timp, la fața locului au venit pompierii și salvatorii. 

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAISalvatorii au scos un minor care a rămas cu piciorul blocat într-un sistem de scurgere
A vrut să-și scoată telefonul mobil din sistemul de scurgere, dar iată ce a pățit - Sputnik Moldova
Salvatorii au scos un minor care a rămas cu piciorul blocat într-un sistem de scurgere

În mai puțin de 10 minute, salvatorii au reușit să elibereze din prinsoare copilul. În urma incidentului, minorul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Băiatul a povestit că și-a prins piciorul după ce a vrut să scoată telefonul mobil care l-a scăpat din imprudență. În acest context, salvatorii îndeamnă părinții să monitorizeze strict copiii pentru a evita situațiile de risc.

În ultimele 24 de ore, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în peste 50 incidente.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0