Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO: Din plantația sa de viță de vie, Dodon o invită pe Sandu la un pahar de vin

© Sputnik / Miroslav RotariВиноградник
Виноградник - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a renunțat la costum și pantofi, în favoarea hainelor potrivite pentru a culege struguri. Șeful statului a mers astăzi în satul său de baștină, Sadova din raionul Călărași, unde a început să strângă roada acestui an.

CHIȘINĂU, 23 aug - Sputnik. Într-un filmuleț postat pe pagina sa de facebook, Igor Dodon apare într-un chipiu pe cap și desculț prin țărnă, în timp ce culege struguri albi din propria plantație de viță de vie.

Șeful statului a fost ajutat la strâns roada de unul dintre fiii săi. Președintele a menționat că urmează să facă vin, care va fi numai bun de băut peste o lună și jumătate, în perioada alegerilor prezidențiale.

Igor Dodon a făcut o glumă, menționând că este gata să îi invite pe toți la un pahar de vin bun atunci când scrutinul prezidențial va fi câștigat de candidatul socialiștilor.
Șeful statului susține că ar putea să o servească cu vin făcut din strugurii de la Sadova chiar și pe liderul PAS, Maia Sandu, doar dacă aceasta va dori, bineînțeles.
Anterior, Igor Dodon a spus că abia la începutul lunii sepetmbrie va anunța dacă va candida sau nu la alegerile din 1 noiembrie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0