Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un șofer a intrat cu mașina în casa unei pensionare la Soroca: ''Este pentru a 20-a oară''

© Photo : Inspectoratul de poliție SorocaAccident la Soroca
Accident la Soroca - Sputnik Moldova
Abonare
Ghinion pentru o pensionară din Soroca. Șoferul unui Renault a ajuns cu mașina în casa ei. Automobilul a distrus gardul gospodăriei și a fost proiectat în geamurile locuinței. Femeia spune că este pentru a 20-a oară când i se întâmplă așa ceva.

CHIȘINĂU, 23 aug - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Soroca, Svetlana Talpă, susține că un șofer în vârstă de 42 de ani, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o gospodărie în momentul în care vorbea la telefon.

© Photo : Inspectoratul de poliție SorocaAccident la Soroca
Un șofer a intrat cu mașina în casa unei pensionare la Soroca: ''Este pentru a 20-a oară'' - Sputnik Moldova
Accident la Soroca

Conducătorul auto a fost supus testului alcoolic care a arătat că nu era băut. Mașina a fost scoasă cu ajutorul unei macarale. Imagini cu mașina care a ajuns în locuință au fost publicate pe internet de către o publicație locală. 

Proprietara locuinței, o pensionară, a povestit că se afla în casă când s-a produs accidentul. Ea susține că nu este prima oară când îi este afectată gospodăria. S-a întâmplat de numeroase ori, iar culmea a fost când un tractor a fost proiectat în casa ei. Neplăcerea este și mai mare dacă luăm în calcul că femeia abia și-a reparat locuința. 

''A fost imposibil să nu auzi accidentul pentru că a fost ca o explozie, ca o bombă. De când trăiesc aici, 20 de mașini au intrat în casă. Și un tractor a fost aici. Am pus acești pilon de protecție la casă, ca măcar ceva să protejez, dar se pare că nu a ajutat. Numai am termina săptămâna trecută de făcut reparația'', a povestit proprietara locuinței. 

Poliția a inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele incidentului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0