Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragic: Un băiat a murit după ce tatăl său a adormit și a ajuns cu mașina într-un copac

© Sputnik / Miroslav RotariImagini simbol
Imagini simbol  - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident tragic s-a produs în raionul Rezina. Un șofer a adormit la volan și s-a izbit cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, băiatul său de șase ani a decedat pe loc. 

CHIȘINĂU, 23 aug - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Rezina, Elena Băetrău, a declarat pentru Sputnik Moldova că accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Otac din raionul Rezina.

Accident grav în raionul Nisporeni - Sputnik Moldova
Societate
Fără permis de conducere și băut la volan: Un tânăr din Nisporeni a provocat un accident
 Șoferul, un bărbat de 37 de ani, conducea un automobil Volkswagen, iar la un moment dat a adormit și a ajuns cu mașina într-un copac. 

”În urma accidentului, minorul cu vârsta de 6 ani a decedat la fața locului până la sosirea ambulanței, iar soția șoferului, cu vârsta de 31 de ani și fiul mai mic de un an, au fost preluați de către Serviciul de Urgență și internați în Spitalul Raional Rezina în stare gravă”, a declarat Elena Băetrău.

Șoferul a fost supus testului alcoolic care a arătat că nu era băut. Oamenii legii au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0