Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pasageră buclucașă: O femeie a refuzat să poarte masca în troleibuz și iată ce a pățit

© Sputnik / Miroslav RotariПервый троллейбус в аэропорт
Первый троллейбус в аэропорт  - Sputnik Moldova
Abonare
Scandal ca la ușa cortului într-un troleibuz de pe linia 4 din Capitală. O femeie a fost luată la rost de către mai mulți călători, după ce a urcat în transport fără mască de protecție.

CHIȘINĂU, 23 aug - Sputnik. În imaginile video suprinse de un trecător se vede cum mai mulți călători sunt revoltați de atitudinea unei femei care refuză să-și pună masca de protecție în troleibuz. Aceasta și-a argumentat poziția prin faptul că nu vede rostul acestui mijloc de protecție. Astfel, troleibuzul de pe linia nr. 4 a staționat un timp, cât au durat discuțiile aprinse. Tot scandalul s-a petrecut sub privirile unui carabiner. 

Oamenii au amenințat-o pe femeie că vor cheama poliția, dacă nu coboară din transport. Într-un final, pasagera buclucașă a plecat din troleibuz și a trebuit să dea explicații unui polițist venit la fața locului. Ea s-a arătat extrem de deranjată de faptul că a fost filmată în timp ce se certa cu ceilalți pasageri.

De precizat că toți călătorii din transportul public sunt obligați să poarte măști de protecție. În caz contrar, accesul în troleibuze, autobuze și microbuze le este interzis. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0