Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Babuc, chemată în judecată de Candu: Vreau să-l privesc în față și să ne amintim cum...

© Sputnik / Mihai CarausМоника Бабук
Моника Бабук  - Sputnik Moldova
Abonare
Vicepreședintele Parlamentului Monica Babuc a fost chemată în judecată de către fostul său coleg de partid, liderul grupului Pro Moldova Andrian Candu.
Babuc, chemată în judecată de Candu: Vreau să-l privesc față în față

În data de 22 octombrie 2020 va avea loc prima ședință de judecată între Andrian Candu și Monica Babuc. Vicepreședintele Parlamentului spune că fostul său coleg de partid a fost „deranjat de faptul că nu este considerat un geniu”. Babuc afirmă că a fost surprinsă de acest demers și va merge personal la această ședință de judecată.

”Am fost chemată în judecată de Andrian Candu, lucru la care nu m-am așteptat niciodată în viață pentru că l-am respectat și am ținut mult la acest om. Motivul este că într-o emisiune televizată, când am fost întrebată dacă îl consider pe Andrian Candu un geniu, am răspuns: nu, nu cred că este un geniu, dar e un om cu un potențial foarte bun, dar nu cred că motivația pe care a dat-o când a plecat din partid nu corespunde adevărului. Pentru că am spus că nu îl consider pe domnul Candu geniu, am fost chemată în judecată și mi s-a imputat că diminuez calitățile dumnealui”, a declarat Monica Babuc pentru Sputnik Moldova.

Totodată, Monica Babuc, a menționat că vrea să îl prevească în ochi pe Andrian Candu și s își amintească, împreună cu liderul PRO Moldova, de debutul colaborării lor și implicarea în marea politică.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0