Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alarmant: Un număr mare de infectări cu COVID-19 s-a înregistrat și astăzi

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate privind evoluția coronavirusului în Moldova.

CHIȘINĂU, 23 aug - Sputnik. Astăzi au fost confirmate 406 cazuri noi de infectare cu coronavirus, după ce au fost efectuate 1 438 de teste. Deși numărul cazurilor confirmate este mai mic decât ieri, când s-au înregistrat 588 de îmbolnăviri, trebuie de menționat că azi au fost efectuate mai puține teste decât sâmbătă, practic jumătate câte au fost efectuate ieri.

Iulia Timoșenko - Sputnik Moldova
Societate
Iulia Timoșenko și membrii familiei sale, infectați cu COVID-19: Iată în ce stare se află
 Asta înseamnă că indicele cazurilor noi confirmate în raport cu testele efectuate este ridicat. 

Astfel, bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 33 478. Din numărul total de persoane la care astăzi a fost confirmată infecția 31 sunt lucrători medicali. S-au îmbolnăvit 10 medici și 21 de asistenți medicali. 

În prezent, 575 de pacienți se află în stare gravă, dintre care 34 sunt conectați la aparate de respirație asistată, iar 1323 sunt în stare de gravitate medie. Ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Între timp însă 304 persoane au fost tratate și externate. De la începutul pandemiei, 23 262 de pacienți s-au vindecat de COVID-19.

Din păcate s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății informează că astăzi au murit din cauza coronavirusului cinci persoane cu vârste cuprinse între 44 și 67 de ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0