Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cumplit: Un minor a murit într-un accident rutier - mașina era condusă de un șofer beat

© Photo : Inspectoratul de Poliție RâșcaniAccident grav în raionul Râșcani
Accident grav în raionul Râșcani - Sputnik Moldova
Abonare
Un grav accident s-a produs dimineață în raionul Râșcani. Un tânăr de 17 ani a decedat, iar testele au arătat că șoferul mașinii, în vârstă de 22 de ani, era băut la volan.

CHIȘINĂU, 22 aug - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Râșcani, Ina Moscaliuc, a declarat pentru Sputnik Moldova că în această dimineață un accident grav s-a produs pe traseul care leagă satul Recea de localitatea Aluniş.

Poliție - Sputnik Moldova
Societate
Noapte albă în sudul țării: Poliția a organizat filtre rutiere - ce au pățit unii șoferi
Oamenii legii au stabilit că şoferul automobilului de marca Audi, în vârstă de 22 de ani, locuitor al satului Aluniş, se întorcea din localitatea Recea în satul de baștină, împreună cu alți trei consăteni de 17, 18 și 19 ani.

Conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu, iar automobilul s-a inversat. Medicii veniți la fața locului nu au putut decât să constate decesul pasagerului de 17 ani. 

Totodată, şoferul a fost testat cu apartul „Drager” care a arătat că tânărul avea o concentraţie alcoolică de 1.06 mg/l. Forțele de ordine au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0