Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A sfidat legea: Ce au găsit polițiștii de frontieră în mașina unui bărbat din Ocnița

© Sputnik / Мирослав РотарьПограничная полиция
Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un locuitor din raionul Ocnița riscă să achite o amendă de 4500 de lei pentru că a fost prins în timp ce transporta 300 de litri de alcool fără acte de proveniență.

CHIȘINĂU, 22 aug - Sputnik. Polițiștii de Frontieră au fost informați noaptea trecută că un bărbat din raionul Ocnița urmează să transporte ilegal alcool.

Vama Sculeni - Sputnik Moldova
Societate
Numărul moldovenilor care pleacă din țară e mai mare decât al celor care vin
Astfel, la ora 22:35, pe șoseaua ce leagă localitățile Bîrnova și Gîrbova, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Ocnița a oprit pentru verificări un automobil Opel Astra, înmatriculat în Republica Moldova.

După controlul documentelor de identitate, polițiștii de frontieră au verificat și interiorul mașinii, unde au depistat 12 butelii cu alcool de aproximativ 25 litri fiecare. Recipientele erau aranjate pe bancheta din spate și în portbagaj. Șoferul de 34 de ani nu a putut prezenta acte de proveniență a bunurilor, iar alcoolul a fost confiscat. 

Nu se cunoaște încă ce avea de gând să facă bărbatul cu alcoolul din mașină. 

Polițiștii de frontieră cercetează, în continuare, circumstanțele cazului. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă de 4 500 de lei. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0