Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Unde se află președintele și familia acestuia și când revine în țară

© Facebook / Igor DodonIgor Dodon cu familia sa
Igor Dodon cu familia sa - Sputnik Moldova
Abonare
Este foarte ușor să lansezi falsuri, să induci lumea în eroare, să fii clovn ca fostul primar și să faci diverse știri cu fotografii luate de pe Internet, a menționat șeful statului

CHIȘINĂU, 21 aug – Sputnik. Igor Dodon a răspuns în cadrul unei noi ediții a emisiunii ”Președintele răspunde” la o întrebare intens discutată în ultima perioadă, și anume unde se află deja de mai multe zile. El a informat că se află de câteva zile în Federația Rusă.

Dodon i-a criticat pe cei care au lansat falsuri în ultimele zile, au indus lumea în eroare, afirmând că este ușor să fii clovn ca fostul primar și să faci diverse știri cu fotografii de hoteluri luate de pe Internet.

”Așa cum deja cunoașteți, sunt pentru câteva zile la un sanatoriu, lângă Moscova, unde continui niște investigații pe care le-am început în luna martie”.

Игорь Додон - Sputnik Moldova
Societate
Igor Dodon, primul dintre moldovenii care va testa vaccinul anti-COVID rusesc „Sputnik V”
El a specificat că în martie a fost nevoit să întrerupă investigațiile și revină acasă. Iar acum a revenit, împreună cu soția, să finalizeze acel control medical.

Totodată, el a spus că copii se află la odihnă în Turcia, împreună cu fratele său, pentru că este un lucru normal să aibă și  copiii parte de odihnă.

Nu vă faceți griji, suntem sănătoși, a subliniat șeful statului.

Dodon a spus că va reveni astăzi acasă, iar săptămâna viitoare va fi una foarte încărcată, cu multe activități.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0