Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteorologilor: Iată ce temperaturi ne așteaptă astăzi

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii prognozează pentru astăzi temperaturi caniculare de până la 32 de grade Celsius. Iată când se așteaptă precipitații.

CHIȘINĂU, 21 aug - Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru astăzi temperaturi caniculare de până la 32 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar precipitații nu se prevăd. 

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru 21-27 august
Prognoza meteorologilor: Iată ce temperaturi ne așteaptă astăzi - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru 21-27 august

În nordul țării temperturile vor varia între 27 și 30 de grade Celsius. Vântul va sufla din nord-vest, iar presiunea atmosferică va fi normală. În centrul țării se vor înregistra între 28 și 31 de grade Celsius. Presiunea atmosferică va fi normală, iar vântul va sufla cu o intensitate de până la 10 metri pe secundă. 

În zona de sud a țării va fi cel mai cald. Temperatura aerului va oscila între 29 și 32 de grade Celsius. Până în data de 21 august este în vigoare codul galben de pericol excepțional de incendii. 

Pentru săptămâna aceasta nu sunt prevăzute ploi. La începutul săptămânii viitoare, luni și marți, va ploua cu descărcări electrice.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0