Lovitură împotriva lui Trump: Steve Bannon a fost arestat!

© AP Photo / Andrew HarnikSteve Bannon
Steve Bannon - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul consilier și ideologul lui Donald Trump, Steve Bannon, a fost inculpat joi pentru deturnare de fonduri, fiind arestat alături de alte trei persoane.

BRUXELLES, 20 aug - Sputnik. Lovitura împotriva lui Donald Trump este dată nu doar de inculparea și arestarea lui Steve Bannon, ci și de faptul că acesta este acuzat de deturnare de fonduri adunate printr-un site de finanțare participativă menită să contribuie la construirea unui zid la frontiera dintre SUA şi Mexic. Exact zidul promis de Donald Trump alegătorilor americani sătui de imigranții ilegali mexicani!

Президент Дональд Трамп - Sputnik Moldova
Trump a anunțat că este gata de dezbateri cu Biden

Steve Bannon este acuzat că, împreună cu alţi trei reprezentanţi ai site-ului 'We Build The Wall' ('Construim Zidul'), "a deturnat bani de la sute de mii de donatori", a precizat procurorul Audrey Strauss într-un comunicat de presă.

El este acuzat că ar fi folosit "sute de mii de dolari" pentru a acoperi "cheltuieli personale", a spus Strauss. Astfel, prin schema de strângere de fonduri s-ar fi adunat peste 25 de milioane de dolari.

Alături de Steve Bannon, au fost arestate astăzi și alte trei persoane implicate în același caz: Brian Kolfage, Andrew Badolato şi Timothy Shea.

Rămâne de văzut dacă acest caz penal nu este o vânătoare de vrăjitoare menită să lovească în Donald Trump, a cărui imagine este legată în ochii opiniei publice de fostul său consilier.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0