Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Rezultatele admiterii 2020 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”

© Sputnik / Caraus MihaiUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a publicat astăzi rezultatele finale ale concursului de admitere la studii superioare de licență și integrate pentru anul universitar 2020-2021.

CHIȘINĂU, 20 aug - Sputnik. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” informează că au promovat concursul de admitere 902 persoane, dintre care 580 la specialitatea Medicină, 176 la Stomatologie, 75 la Farmacie, 21 la Sănătate publică, 19 la Optometrie, 20 la Asistența medicală generală, iar 11 tineri au fost admiși la o specialitate nouă – Tehnologie radiologică. 

„La etapa finală de concurs, atât pentru locurile cu finanțare bugetară, cât şi pentru cele în bază de contract, au participat doar candidații care au depus actele în original până la data de 18 august curent”, precizează USMF. 

Universitatea susține că în bază de contract candidații vor fi înmatriculaţi doar după achitarea taxei de studii, în perioada 20 august-26 august 2020, inclusiv sâmbătă, 22 august, la Centrul tehnic al Comisiei de admitere (biroul 113). Taxele de studii urmează să fie achitate integral.

ULIM - Universitatea Liberă Internațională din Moldova - Sputnik Moldova
Educație
Admitere 2020: ULIM - specialități și taxe de studii

Instituția de învățământ superior informează de asemenea că în perioada 20-25 august 2020 va avea loc sesiunea suplimentară de admitere pentru anul universitar 2020-2021 „pentru locurile neacoperite la studii, cu achitarea taxei în bază de contract”.

„În prezent, sunt disponibile 75 de locuri la programul Farmacie, 10 locuri la Asistență medicală generală, 9 locuri la Tehnologie radiologică, 9 locuri la Sănătate publică și 1 loc la Optometrie. Rezultatele sesiunii suplimentare de admitere vor fi făcute publice la 26 august curent”, precizează USMF. 

Membrii Comisiei de admitere activează în Blocul didactic central (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165), de luni până sâmbătă, între orele 9:00 şi 16:30, pauză – 12:00-13:00. Actele se depun în original. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0