Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Sheriff începe astăzi aventura într-o nouă ediție a Ligii Campionilor

© AFP 2024 / CLAUS BECHSheriff Tiraspol, meci de fotbal
Sheriff Tiraspol, meci de fotbal - Sputnik Moldova
Abonare
Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol va juca în această seară pe propria arenă meciul cu Fola Esch din Luxemburg, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Din cauza pandemiei de coronavirus, partida se va disputa dintr-o singură manșă.

CHIȘINĂU, 19 aug - Sputnik. La Sheriff va lipsi căpitanul Veaceslav Posmac, care nu este refăcut după o accidentare. În cazul în care va trece de Fola, echipa antrenată de Zoran Zekic va întâlni campioana Azerbaidjanului, Qarabag, care aseară a dispus de Sileks (Macedonia), cu 4-0.

Adversara de astăzi, Fola a eliminat-o în 2017 pe Milsami Orhei din Liga Europei. Meciul Sheriff - Fola va începe de la ora 21:00 și va fi arbitrat de maghiarul Balazs Berke.

Tot astăzi, campioana României, CFR Cluj va juca în deplasare cu Floriana (Malta). Partida va începe de la ora 22:00. Chiar dacă joacă în deplasare, echipa antrenată de Dan Petrescu este favorită clară la calificare. Casele de pariuri dau o cotă de 1.10 la victorie pentru CFR, în timp ce Floriana doar 5.75.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0