Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Joe Biden, decizia așteptată de toată America

© AP PhotoJoe Biden
Joe Biden - Sputnik Moldova
Abonare
În vârstă de 77 de ani, Joe Biden a fost nominalizat oficial candidat și urmează să-l înfrunte pe Donald Trump, candidatul republican, în finala alegerilor prezidențiale din acest an.

BUCUREȘTI, 19 aug – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Convenția Partidului Democrat al SUA a atins punctul culminant: Joe Biden a fost nominalizat oficial candidat al Partidului Democrat în alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie curent.

În vârstă de 77 de ani, Biden a fost ales de majoritatea delegaţilor democraţi în a doua zi a convenţiei organizată la Milwaukee, care se desfăşoară online din cauza pandemiei de Covid-19.

Joe Biden a acceptat nominalizarea, exclamând ”Vă mulțumesc din inimă!”,

”'Este onoarea vieţii mele să accept nominalizarea Partidul Democrat pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii”, a scrie Joe Biden, într-un mesaj postat pe Twitter.

Joe Biden urmează să-l înfrunte pe Donald Trump, candidatul republican, în finala alegerilor prezidențiale din acest an.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0